background

Over ons


Bouwtechnische kennis

Zonnepanelen de Heer heeft een achtergrond in de aannemerij, maar we specialiseerde ons na verloop van tijd in zonnepanelen. Dat we nu de volledige focus op zonnepanelen hebben, zorgt dat we sneller, efficiënter en op een hoger niveau met dit mooie product bezig kunnen zijn. Tegelijkertijd hebben we nog steeds de nodige bouwtechnische kennis op zak, waardoor we een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak.

Voor particulieren en bedrijven

Zonnepanelen de Heer is er voor particulieren en bedrijven. We leggen vanaf 12 tot 2.000 zonnepanelen per adres. Hierbij gebruiken we alleen de beste kwaliteit materialen, want uw woning of pand is uw grootste bezit. Dat begrijpen we. Daarom gaan we hier respectvol mee om en is alleen de beste kwaliteit en hoogste mate van veiligheid goed genoeg.

Zonnepanelen met een dubbel doel

Zonnepanelen zijn een mooi middel om zuiniger en duurzamer te leven en zo bij te dragen aan het behoud van de natuur. Daar draagt Zonnepanelen de Heer graag aan bij. Maar er is nog een ander doel waar we ons hart aan hebben verloren. Het helpen van mensen die uit een moeilijke positie de weg terug naar de maatschappij proberen te vinden. Een belangrijk deel van onze winst investeren we hierin. Lees hier meer.